Şeful DSU, Raed Arafat, a afirmat, luni, că singurul lucru pozitiv din tot ce se întâmplă este că mai multă populaţie merge la vaccinare. ”Cred că asta va fi, de fapt, pasul care ne va proteja de un alt val”, a afirmat Arafat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful DSU, Raed Arafat, a afirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că, după restricţiile introduse, aşteptăm să vedem dacă rămânem pe platou, dacă începe să scadă numărul infectărilor şi cu ce viteză poate să scadă. 

”Singurul lucru pozitiv din tot ce se întâmplă este că mai multă populaţie merge la vaccinare şi cred că asta va fi, de fapt, pasul care ne va proteja de un alt val şi poate  să ducă, la un anumit moment dat, a acestui val”, a mai declarat Arafat.  

În ultimele zile, numărul celor care s-au adresat centrelor de vaccinare a crescut considerabil faţă de perioada anterioară.  

Recordul este de peste 128.000 de persoane vaccinate în 24 de ore.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.