Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. secretarul de stat Raed Arafat anunţă că astăzi, Sibiu a devenit al 10-lea municipiu cu echipaje de intervenţie rapidă SMURD, pe motociclete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, Sibiu a devenit al 10-lea municipiu cu echipaje de intervenţie rapidă SMURD, pe motociclete. Un proiect în care LIDL România a investit peste 2,5 milioane lei în ultimii ani din care peste 450000 pentru dotarea municipiului Sibiu cu cele două motociclete de intervenţie complet dotate, inclusiv cu defibrilator”, a transmis Raed Arafat într-o postare pe Facebook.

Şeful DSU precizează că implementarea proiectului se face sub forma unei colaborări între DSU, IGSU, LIDL Romania şi Fundaţia pentru SMURD.

”Utilizarea motocicletelor s-a dovedit a fi benefică în cazurile critice când fiecare minut contează, cum ar fi cazurile de stop cardiac. Următorul municipiu pentru care s-au pregatit două motociclete noi este Oradea. Le urez colegilor din Sibiu mult succes în utlizarea noilor motociclete, si adresez în mod deosebit multumirile mele LIDL Romania pentru implicarea continua in sprijinul misiunilor de salvare!”, mai spune Raed Arafat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.