Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, afirmă, joi seară, că a dat bun de plată pentru 58% din valoarea facturii pentru curăţenia realizată de Supercom în prima jumîătate a lunii noiembrie. ”Procentul este îngrijorător, dar reflectă corect, din păcate, nivelul serviciului”, a transmis primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am dat astăzi bun de plată pentru 58% din curăţenia stradală pe care a făcut-o Supercom în prima jumătate a lunii noiembrie. Procentul este îngrijorător, dar reflectă corect, din păcate, nivelul serviciului”, a scris, joi seară, pe Facebook, primarul Sectorului 2.  

Radu Mihaiu afirmă că, odată cu reorganizarea de astă vară, şi serviciul de verificare a activităţii operatorului s-a schimbat.  

”Facem o documentare mult mai strictă a calităţii serviciului şi acest lucru se reflectă în facturile plătite. Operatorul trebuie să înţeleagă că, pentru a încasa banii bugetaţi, trebuie să presteze un serviciu de calitate”, a mai transmis priamrul.  

Acesta apreciază că aceste verificări documentate vor duce la o monitorizare şi motivare mai atentă de către Supercom a propriilor angajaţi, aşa încât aceştia să nu mai facă treaba “în dorul lelii”. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.