Sute de elevi ai Colegiului Economic din Târgu Mureş protestează, luni, în curtea şcolii, nemulţumiţi de o decizie a conducerii unităţii, potrivit căreia la fiecare oră trebuie schimbată sala de clasă. În unitate, fiecare profesor are clasa lui, iar elevii se mută în pauze, în funcţie de orar. Elevii au pancarte, scandează, fluieră, iar câţiva dintre ei s-au urcat pe acoperişul de la intrarea în clădire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Directoarea liceului din Târgu Mureş la care au protestat elevii a demisionat; organizarea claselor va reveni la forma iniţială

Sute de elevi ai Colegiului Economic din Târgu Mureş s-au strâns, luni, în curtea unităţii de învăţământ şi au refuzat să intre la ore. Elevii au pancarte pe care scrie ”Ne vrem clasele înapoi”, scandează şi fluieră.

Unii dintre ei s-au urcat pe acoperişul de la intrarea în clădire.

Ei sunt nemulţimiţi de o decizie a conducerii unităţii care a stabilit că fiecare profesor are propria sală de clasă, iar elevii se mută în fiecare pauză, în funcţie de orar.

Elevii spun că se produce, astfel, haos în fiecare pauză, iar ei nu mai au timp să mănânce, să meargă la toaletă sau să iasă în curtea şcolii, neavând, practic, pauză.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Mureş au transmis, News.ro, că atât conducerea  Inspectoratului, cât şi conducerea unităţii de învăţământ sunt în şedinţă în încercarea de a rezolva situaţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.