Inspectoratul General pentru Imigrări prelungeşte programul de lucru cu publicul, sâmbătă şi duminică, astfel încât cetăţenii Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de înregistrare a rezidenţei să poată vota la alegerile locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Activitatea de lucru cu publicul a Inspectoratului General pentru Imigrări va fi prelungită, sâmbătă şi duminică, pentru înregistrarea rezidenţei cetăţenilor Uniunii Europene, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de Biroul pentru Imigrări Călăraşi.

Conform sursei citate, programul de lucru al structurilor pentru Imigrări din toată ţara a fost prelungit, astfel încât sâmbătă acestea vor lucra între orele 8.00 şi 16.00, iar duminică între orele 07.00 şi 21.00, pentru a răspunde cererilor de înregistrare a rezidenţei, eliberarea unor adeverinţe, precum şi pentru alte solicitări conexe procesului electoral.

Cetăţenii din statele Uniunii Europene care doresc eliberarea certificatelor de înregistrare a rezidenţei trebuie să prezinte o cerere scrisă, însoţită de documentele justificative în funcţie de scopul şederii pe teritoriul României, iar costul eliberării certificatului de înregistrare este de 2 lei. Banii pot fi achitaţi la unităţile CEC Bank în contul bugetului local numărul 21340202. Cei care nu ajung la o sucursală CEC Bank pot prezenta şi un timbru fiscal în valoare de doi lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.