Două unităţi mari de învăţământ din judeţul Galaţi îşi vor desfăşura, începând de miercuri, cursurile exclusiv în sistem online, măsura impunându-se din cauza numărului mare de infectări în rândul cadrelor didactice şi al copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia ca cele două şcoli să treacă în online a fost luată, marţi după-amiază, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. 

Astfel, conform deciziei, se suspendă până la data de 11 februarie inclusiv, activitatea didactică ce presupune prezenţa fizică a elevilor în unităţile de învăţământ Colegiul Naţional "Costache Negri" şi Şcoala gimnazială "Ştefan cel Mare", ambele din municipiul Galaţi.  

Pe perioada suspendării, procesul de învăţământ la unităţile de învăţământ menţionate e va desfăşura în sistem online.   

Acestea sunt primele şcoli care trec exclusiv în online în judeţul Galaţi, de la începutul celui de al cincilea val al pandemiei de coronavirus.  

În judeţul Galaţi, Direcţia de Sănătate Publică a raportat marţi un  total de 347 de cazuri noi de coronavirus, dintr-un total de peste 2.600 de teste efectuate, dar şi 2 persoane care au decedat având Covid 19. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.