Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţă că instituţia scoate la concurs 22 de posturi pentru profesionişti din diferite domenii: arhitecţi, economişti, ingineri, peisagişti, IT-işti, specialişti în turism, resurse umane sau comunicare. El susţine că la Primăria Timişoara se organizează "concursuri pe bune", întrucât modul "corupt şi defectuos" de management al resurselor umane a îndepărtat "foarte mulţi oameni de valoare de o carieră de funcţionar public". "Avem o mare nevoie de oameni bine pregătiţi, în toate domeniile, pentru a mişca lucrurile înainte", subliniază Fritz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Neîncrederea şi chiar suspiciunea cu care sunt privite concursurile de angajare în administraţie, nu doar la Timişoara, ci peste tot în România, este rezultatul anilor în care sistemul de pile şi relaţii a funcţionat. Concursul de angajare la stat, doar o formalitate, dacă cunoşti pe cine trebuie. Modul acesta corupt şi defectuos de management al resurselor umane a îndepărtat foarte mulţi oameni de valoare de o carieră de funcţionar public", a afirmat, joi, într-o postare pe Facebook, Dominic Fritz.

El a menţionat că vrea să schimbe acest lucru, iar la Primăria pe care o conduce se organizează "concursuri pe bune".

"La Primăria Municipiului Timişoara schimbăm modul de a face lucrurile şi organizăm concursuri pe bune, în care să avem o competiţie reală şi cei mai buni să fie angajaţi. Am scos la concurs 22 de posturi pentru profesionişti din diferite domenii: arhitecţi, economişti, ingineri, peisagişti, IT-işti, specialişti în turism, resurse umane sau comunicare. Avem o mare nevoie de oameni bine pregătiţi, în toate domeniile, pentru a mişca lucrurile înainte. Căutăm profesionişti cu experienţă, dar şi tineri absolvenţi de facultate. Pe lângă probarea competenţelor profesionale şi testarea cunoştinţelor din legislaţie, toţi candidaţii vor trebui să treacă probe care să ateste că ştiu limbi străine şi au competenţe în domeniul tehnologiei informaţiei", a precizat Fritz.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.