Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat luni că există o mafie imobiliară în Bucureşti, şi nu doar prin presiune şi avocaţi, ci există şi lucruri motivaţionale. Dacă este să fim total cinstiţi, aş spune că oamenii ăştia aşa au fost obşinuiţi dintotdeauna, că este nevoie să dea ceva, să ungă nişte rotiţe, a mai spus Mihaiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News dacă simte că există o mafie imobiliară în Bucureşti.

”Da, şi nu doar prin presiune, avocaţi, există şi lucruri motivaţionale, dacă ne ajutăm, dacă colaborăm, să fie bine pentru toată lumea. Poate aveţi o fundaţie unde aveţi nevoie de finanţare? N-am. Poate găsim o formulă? Nu găsim. Da, există”, a răspuns primarul Sectorului 2. 

Radu Mihaiu a mai spus că, în opinia sa, aceşti oameni aşa au fost obişnuiţi.

”Dacă este să fim total cinstiţi, aş spune că oamenii ăştia aşa au fost obşinuiţi dintotdeauna, că este nevoie să dea ceva, să ungă nişte rotiţe. Prima dată când i-am spus unui dezvoltator că trebuie să construiască o grădiniţă, mi-a zis: Păi, asta este foarte ieftin pentru noi”, a mai declarat Mihaiu.

Potrivit primarului, aceltia aşa au fost obţinuiţi, pentru că aşa se făceau afaceril, şi au fost miraţi, probabil au şi testat dacă e deschidere.

”Pe mine nu mă interesează lucrul ăsta, eu sunt un om care nu doreşte să fie super bogat, câştig suficient cât să trăiesc bine cu familia mea”, a completat Radu Mihaiu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.