Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu anunţă sâmbătă pe Facebook că a căzut termoizolaţia de la tavanul parterului unui bloc reabilitat în 2017 şi că, din fericire, nimeni nu a fost rănit. Radu Mihaiu anunţă că vor verifica toate blocurile executate de aceeaşi echipă, în privinţa calităţii execuţiei, iar dacă e cazul, vor fi executate lucrări de punere în siguranţă, tot pe cheltuiala constructorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Azi a căzut termoizolaţia de la tavanul parterului unui bloc reabilitat în 2017. Din fericire nimeni nu a fost rănit. Recepţia acestui bloc a fost făcută în 2018, deci ne aflăm în perioada de garanţie, iar constructorul va suporta integral cheltuiala cu reparaţia şi refacerea termoizolaţiei”, spune primarul.
 
Radu Mihaiu anunţă că, ”suplimentar, vor verifica toate blocurile executate de aceeaşi echipă, în privinţa calităţii execuţiei. Dacă e cazul, vor fi executate lucrări de punere în siguranţă, tot pe cheltuiala constructorului”. 
 
”Din păcate, în trecut, prea multe blocuri au fost executate şi recepţionate ”pe ochi frumoşi” în sectorul 2. De la preluarea mandatului, conducerea responsabilă cu reabilitarea blocurilor a fost schimbată integral, şi am insistat pe verificarea calităţii lucrărilor. Astăzi nu a fost nimeni rănit, dar ar fi putut să fie. Vom verifica în ce fel a fost făcută recepţia în acest caz, şi cine este responsabil (înafară de constructor) de validarea calităţii lucrărilor. Fie că e vorba de corupţie, fie că e vorba de incompetenţă, vom afla. Pentru că nu doar corupţia poate ucide, ci şi incompetenţa”, mai spune primarul Sectorului 2. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.