Primarul Robert Negoiţă şi partenera sa, au fost amendaţi cu câte 10.000 de lei de către poliţiştii din Bucureşti, după ce s-au plimbat cu bicicletele în Parcul IOR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Având în vedere imaginile difuzate ieri, 19.04.2020, în spaţiul virtual, facem următoarea precizare: Poliţia Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele două persoane au fost sancţionate contravenţional, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei. 
 
Primarul Sectorului 3 Robert Negoiţă a postat, luni dimineaţă, o imagine cu el pe teren, la şantierul parcării subterane de pe Bulevardul Decebal, după ce, cu o zi în urmă, prezenţa sa pe bicicletă alături de parteneră, în Parcul IOR, deşi parcurile sunt oficial închise, a provocat critici vehemente, iar explicaţiile conform cărora verifica mentenanţa parcului nu au părut să convingă.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.