Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a anunţat că este pentru prima oară în istorie când bugetul de investiţii pentru acest Sector depăşeşte suma de un miliard de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru prima dată în istorie, bugetul de investiţii al Sectorului 2 depăşeşte un miliard de lei. Investim în şcoli, în străzi, în eficienţă energetică, spaţii verzi, infrastructură de colectare a deşeurilor, locuinţe pentru tineri, piste de biciclete etc. Am pus în consultare publică bugetul Sectorului 2 pe anul 2023, care depăşeşte, în premieră, 2 miliarde de lei. Ca şi până acum, şi în acest an ţintim să avem o administraţie eficientă, în care cheltuirea banului public să fie ireproşabilă. Ca şi până acum, implicarea voastră este importantă şi de aceea vă aşteptăm la dezbaterea publică pe care o organizăm pe data de 19 ianuarie la ora 17:00”, a scris Radu Mihaiu, miercuri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.