Primarul din Sfântu Gheorghe Antal Árpád a anunţat construirea unei noi zone rezidenţiale, pe locul unei foste ferme de pui, unde aproape o sută de familii tinere care lucrează în domeniul sănătăţii şi al educaţiei vor locui, dar şi unde vor studia 300 de elevi. „La Sfântu Gheorghe nu aşteptăm niciodată un miracol - aici sunt vise care sunt realizate”, a precizat liderul UDMR Kelemen Hunor, prezent la eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În locul molozului, construim locuinţe noi şi un campus educaţional! În câţiva ani, o nouă zonă rezidenţială va apărea pe harta mun. Sfântu Gheorghe, unde aproape o sută de familii se vor întoarce acasă: familii tinere care lucrează în domeniul sănătăţii şi al educaţiei, dar şi unde vor studia 300 de elevi. Pe locul unei foste ferme de pui, vom construi locuinţe pentru specialişti şi vom pune bazele viitoarei educaţii profesionale”, a scris Antal Árpád, marţi pe Facebook.

Primarul din Sfântu Gheorghe a adăugat că „aceasta este o altă piatră de hotar pentru oraşul nostru, deoarece noul campus dual, noul centru educaţional, le va permite copiilor noştri să înveţe meseriile viitorului, de la liceu până la universitate, în parteneriat cu firmele locale”.

„De asemenea, vom conecta şi această zonă la vibraţia oraşului. Sunt convins că ceea ce vom construi aici va contribui la viziunea pe care ne-am propus-o pentru Sfântu Gheorghe!”, a conchis Árpád.

La eveniment a participat şi liderul UDMR Kelemen Hunor că „viitorul va fi construit pe o fostă fermă de păsări”, referindu-se la construirea acestor locuinţe de serviciu pentru specialiştii din sănătate şi învăţământ, cât şi campusul profesional integrat liceal şi universitar pentru învăţământul dual, din fonduri europene.

„Viitorul va fi construit pe o fostă fermă de păsări! La Sfântu Gheorghe, alături de primarul Antal Árpád, am anunţat că vom construi locuinţe de serviciu pentru specialiştii din sănătate şi învăţământ, dar şi un campus profesional integrat liceal şi universitar pentru învăţământul dual, din fonduri europene. La Sfântu Gheorghe nu aşteptăm niciodată un miracol - aici sunt vise care sunt realizate. Mulţumim domnului primar şi tuturor susţinătorilor!”, a scris Kelemen Hunor, marţi pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.