Primarul Capitalei, Nicuşor Dan scrie duminică pe Facebook că a mers la Târgul de Paşte ,,Tradiţii şi Flori de Sărbători" în Parcul Regele Mihai I unde a vizitat cele 75 de căsuţe cu produse tradiţionale şi că s-a bucurat să vadă meşteşugari veniţi din toate colţurile ţării care păstrează vii tradiţiile noastre.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Am fost astăzi la Târgul de Paşte ,,Tradiţii şi Flori de Sărbători" în Parcul Regele Mihai I unde am vizitat cele 75 de căsuţe cu produse tradiţionale. M-am bucurat să văd meşteşugari veniţi din toate colţurile ţării care păstrează vii tradiţiile noastre”, a scris primarul în postare. 
 
Nicuşor Dan arată că la târg există şi activităţi destinate copiilor - atelierele de creaţie prin care micuţii îşi pot dezvolta abilităţile.
 
”Târgul de Paşte este deschis până pe 17 aprilie, iar intrarea este liberă. Vă invit să îl vizitaţi şi să vă bucuraţi de tradiţiile româneşti”, mai spune Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.