Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă miercuri că lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant avansează, după ce Administraţia Străzilor Bucureşti a executat lucrări de decopertare, demontare şi forare pentru consolidarea pilonilor la breteaua E, care asigură urcarea şi coborârea de pe pasaj în Calea Griviţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrările de reabilitare şi consolidare a Podului Grant avansează. Administraţia Străzilor Bucureşti a executat deja lucrări de decopertare, demontare şi forare pentru consolidarea pilonilor la breteaua E, care asigură urcarea şi coborârea de pe pasaj în Calea Griviţei”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Primarul Capitalei precizează că în paralel, se fac lucrări pentru reparaţii la structura de rezistenţă a bretelei E, precum şi pentru reabilitarea structurii rutiere.

”De asemenea, pe pasajul principal şi pe breteaua C – Calea Crângaşi – Pod Grant – Strada Turda, pe ambele sensuri, se fac lucrări pregătitoare pentru consolidarea pilonilor”, afirmă edilul. 

El menţionează că, totodată, începând de astăzi închid circulaţia pe breteaua A, ce asigură urcarea pe Podul Grant dinspre Calea Giuleşti, în direcţia Bd. Constructorilor către str. Turda, astfel încât să demareze lucrările de suprastructură şi infrastructură pentru acest tronson”,

Nicuşor Dan menţionează că ”circulaţia pe calea principală a podului şi pe Calea Giuleşti nu va fi afectată de aceste restricţii”. ”Din luna octombrie, vom demara lucrările la structura de rezistenţă a podului, partea principală a acestuia”, mai anunţă Nicuşor Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.