Primarul Capitalei Nicuşor Dan i-a îndemnat, sâmbătă, pe cetăţeni să completeze chestionarul online pentru actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă Bucureşti – Ilfov (PMUD). „Procesul de actualizare a PMUD va fi finalizat în primăvara anului viitor, acesta va fi corelat cu Planul Urbanistic General şi Planul de Amenajare a Judeţului Ilfov”, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Suntem în continuare în etapa de colectare a datelor pentru actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă Bucureşti – Ilfov (PMUD). Vă rog să completaţi chestionarul online care ne va da informaţii cu privire la preferinţele de călătorie ale locuitorilor din Capitală şi localităţile învecinate, cererea de transport şi comportamentul de mobilitate”, a scris Nicuşor Dan, sâmbătă pe Facebook.
 
Edilul general a mai spus că Planul de Mobilitate Urbana Durabilă este „un document strategic prin care se stabilesc direcţiile clare pentru dezvoltarea sistemului de transport din Bucureşti şi judeţul Ilfov în următorii ani”.
 
„Procesul de actualizare a PMUD va fi finalizat în primăvara anului viitor, acesta va fi corelat cu Planul Urbanistic General şi Planul de Amenajare a Judeţului Ilfov”, a completat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.