Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, joi, că au fost finalizate ucrările de reabilitare a fântânilor ornamentale „Orangerie” şi „Baraschi”, situate în zona Expo Flora, din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău). Primarul general a adăugat că, în zilele următoare, vor fi finalizate şi lucrările la fântânile „Aluniş” (Iaz) din în zona Lac (Herăstrăul vechi) şi „Crinul” situat în zona Berăria H, Mioriţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„S-au terminat lucrările de reabilitare a fântânilor ornamentale „Orangerie” şi „Baraschi”, situate în zona Expo Flora, din Parcul Regele Mihai I (Herăstrău). Pentru realizarea intervenţiilor s-au obţinut toate avizele necesare, inclusiv de la Ministerul Culturii”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
Edilul general a mai spus că, zilele următoare, vor fi finalizate lucrările la fântânile „Aluniş” (Iaz) din în zona Lac (Herăstrăul vechi) şi „Crinul” situat în zona Berăria H, Mioriţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.