Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, joi, că a atribuit contractul pentru achiziţia studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii ”sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti - Ilfov – informarea călătorilor în staţiile de transport public”. Prin acest proiect, realizat cu fonduri PNRR, vom instala panouri digitale în 968 de staţii de transport public din oraş, a adăugat edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am atribuit contractul pentru achiziţia studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiţii «sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti - Ilfov – informarea călătorilor în staţiile de transport public».Prin acest proiect, realizat cu fonduri PNRR, vom instala panouri digitale în 968 de staţii de transport public din Capitală”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

El a mai spus că „prin digitalizarea panourilor, călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor, vor şti cât mai au de aşteptat şi ce variante de traseu există”.

Informarea va fi făcută atât vizual, cât şi audio, a mai spus Dan.

„Vom contribui astfel la realizarea unui transport public civilizat, care va deveni mult mai atractiv pentru călători. Durata contractului este de maxim 360 zile calendaristice”, a conchis edilul general.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.