Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat, joi, că a semnat documentele pentru demararea procedurii de achiziţie publică pentru terminarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol şi în câteva zile firmele interesate se vor putea înscrie la licitaţie. Astfel, vechiul patinoar „23 August” va fi transformat într-un centru multifuncţional, destinat nu doar competiţiilor, ci mai ales practicării de către publicul larg a sportului pe gheaţă, a mai precizat edilul care a adăugat că patinoarul va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9.500 mp şi o capacitate de 3.100 de locuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am semnat documentele pentru demararea procedurii de achiziţie publică pentru terminarea lucrărilor la patinoarul Flamaropol şi în câteva zile firmele interesate se vor putea înscrie la licitaţie. Se va lucra pe structura edificată deja (potrivit estimărilor, până în 2019 a fost executată aproximativ 26% din întreaga lucrare) aşa cum s-a recomandat în raportul de expertiză tehnică pe care l-am solicitat”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

Edilul general a adăugat că vechiul patinoar „23 August” va fi transformat într-un centru multifuncţional, destinat nu doar competiţiilor, ci mai ales practicării de către publicul larg a sportului pe gheaţă.

„Patinoarul va avea o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 9.500 mp şi o capacitate de 3.100 de locuri. Va fi asigurată şi o zonă de parcare în aer liber pentru 82 autoturisme. În cadrul centrului mutifuncţional, vor exista, pe lângă patinoar, un bazin de înot şi o zonă de escaladă. Conform caietului de sarcini, perioada maximă pentru serviciile de proiectare, asistenţă tehnică şi execuţia lucrărilor este de 24 de luni, din care 4 luni proiectarea”, a completat Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.