Primăria Sectorului 5 va acorda 200.000 de lei din cei peste 650.000 de lei ceruţi de Parohia Naşterea Maicii Domnului Ghencea pentru lucrări de restaurare a picturii murale din biserica parohială, potrivit unui proiect de hotărâre aprobat, marţi, în şedinţa de consiliu local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit proiectului de hotărâre, Parohia Naşterea Maicii Domnului Ghencea a cerut, săptămâna trecută, Primăriei Sectorului 5 suma de 651.818,72 de lei pentru lucrări de restaurare şi conservare a picturii murale din biserica parohială.
 
Din această sumă, Primăria Sectorului 5 va acorda 200.000 de lei.
 
"Sprijinirea activităţii cultelor religioase este o atribuţie expresă a consiliului local, aşa cum este prevăzut la art. 8, alin. 2, lit. s din Legea 215/2001, republicată, domeniu în care acesta are iniţiativă şi hotărăşte", se arată în proiectul de hotărâre aprobat marţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.