Primăria municipiului Galaţi anunţă achiziţionarea a 36 de autobuze electrice, tramvaie şi microbuze nepoluante, investiţia în cadrul PNRR, ridicându-se la peste 37 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor municipalităţii din Galaţi, contratele de finanţare, în cadrul PNRR, au fost semnate recent.

Astfel, un contract presupune achiziţia a 10 tramvaie de 18 metri şi a 2 microbuze nepoluante, în valoare de 24.395.000 de euro, iar cel de-al doilea achiziţia a 22 de autobuze nepoluante electrice de 10 metri şi a 2 microbuze nepoluante, valoarea acestora ridicându-se la 13.318.480 de euro.

De asemenea recent, în cadrul PNRR a fost aprobat pentru finanţare încă un proiect care presupune achiziţia a 20 de autobuze electrice şi a unui microbuz nepoluant, suma ridicânduse la peste 14.7 milioane de euro. Până acum, în cadrul PNRR au fost aprobate proiecte privind achiziţia a 57 de noi mijloace de transport nepoluante de peste 52 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.