Preşedintele ANPC, Horia Constantinescu a declarat joi, despre majorarea preţurilor la poliţele RCA, că trebuie să înţelegem că comerţul, fie el cu produse sau servicii, este liber şi că o piaţă concurenţială corectă va stabili fiecare dintre operatorii ecoonomici din domeniu dacă au făcut alegerea corespunzătoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Trebuie să înţelegem, comerţul fie el cu produse sau servicii este liber, cred că o piaţă concurenţială corectă va stabili fiecare dintre operatorii ecoonomici din domeniu dacă au făcut alegerea corespunzătoare”, a spus Constantinescu.

”Binenţeles că acolo unde se poate identica că au existat înţelegeri în spatele uşilor închise, sunt convins că autorităţile competente vor face investigaţii”, a mai spus şeful ANPC, la Palatul Victoria. 

 

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a declarat joi despre majorarea preţurilor la poliţele RCA că autoritatea responsabilă este ASF şi cu siguranţă, zilele următoare Autoritatea va analiza şi va lua deciziile care se impun într-un astfel de context.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.