Premierul Ungariei, Viktor Orban, participă, sâmbătă, la Timişoara, la evenimentele dedicate Revoluţiei Române, organizate de Consiliul Naţional al Maghiarilor din Transilvania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Unul dintre evenimentele speciale din program este Gala din 14 decembrie, de la ora 19.00, în cadrul căreia vor vorbi László Tőkés, preşedintele Consiliul Naţional al Maghiarilor din Transilvania, Viktor Orbán, prim-ministrul Ungariei, şi Nicoale Robu, primarul Timişoarei”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor.
 
În cadrul Galei Libertate '89, formaţia Duna din Ungaria va susţine un spectacol pus în scenă special pentru comemorarea Revoluţiei de la Timişoara.
 
Evenimentele au debutat joi, la Biserica Reformată din Piaţa Maria din Timişoara, locul unde au izbucnit evenimentele din Decembrie 1989, cu un simpozion ecumenic, la care au participat preoţi şi profesori de teologie.
 
Evenimentele organizate de Comitetul de Comemorare a Revoluţiei se vor încheia în 16 decembrie cu un spectacol de proiecţie 3D pe clădirea Bisericii Reformate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.