Prefectul municipiului Bucureşti, Alin Stoica, afirmă că aproape 1,2 milioane de bucureşteni s-au vaccinat anti-COVID şi anunţă organizarea de noi evenimente de vaccinare dedicate nu doar locuitorilor Capitalei, ci şi celor din judeţele limitrofe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Suntem aproape 1.200.000 de bucureşteni care suntem vaccinaţi, lucrul acesta mă bucură, este foarte bine şi cu ajutorul centrelor drive thru care se deschid la periferia Bucureştiului sper să atragem cât mai mulţi oameni la vaccinare şi din judeţele limitrofe. Ştiu că există un trafic foarte mare între judeţele limitrofe şi Bucureşti”, a afirmat, vineri, Alin Stoica. 
 
Conform prefectului, un centru de vaccinare la funcţiona într-un mall aflat la intersecţia dintre Drumul Taberei şi Militari, dar şi un centru drive thru în zona Rahova. 
 
Prefectul a menţionat că Primăria Sectorului 5 a contribuit pentru realizarea unor puncte mobile de vaccinare în cartierul Ferentari. 
 
"În tot Bucureştiul va exista această preocupare de a ajunge cât mai aproape de oameni şi de a facilita ajungerea lor la centrele de vaccinare. De exemplu, în Giuleşti, va exista o cursă între Giuleşti sud şi centrul de vaccinare de la mall, în aşa fel încât toate persoanele care doresc să o facă, să se vaccineze”, a adăugat Alin Stoica.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.