Un bărbat de 37 de ani a acroşat cu maşina, marţi, un minor în vârstâ de 11 ani, pe drumul judeţean 102L, în localitatea Stachiojd. Minorul a fost transport la spital pentru îngijiri medicale de speciale, iar şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ. În cauză sunt făcute cercetări de către poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La data de 2 ianuarie a.c., în jurul orei 15.45, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Vălenii de Munte au fost sesizaţi despre faptul că pe Drumul Judeţean 102L, în localitatea Starchiojd s-a produs un accident rutier. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări reieşind faptul că un bărbat de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi acroşat un minor de 11 ani”, a transmis IPJ Prahova.

În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporala minorului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Sursa citat mai spune că şoferul au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.