Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că este posibil ca în această noapte, între orele 1:00 şi 4:00, plata rovinietei şi a taxei de pod să fie îngreunată sau chiar întreruptă din cauz aunor lucrări de mentenanţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În data de 06.05.2018, intervalul orar 01:00 - 04:00, este posibil ca emiterea rovinietelor şi a peajelor să fie îngreunată/întreruptă ca urmare a unor lucrări de mentenanţă la sistemul informatic", precizează CNAIR.

Compania informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale că "achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Feteşti şi Cernavodă în data de 06.05.2018, se poate realiza pâna cel târziu ora 24:00 a zilei următoare".

De asemenea, mai precizează că "utilizatorii reţelei de drumuri naţionale care folosesc în data de 06.05.2018 infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24:00 a zilei respective".

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.