Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat că, la solicitarea ofiţerului de legătură grec, 52 de pompieri români participă la misiunea pentru limitarea şi localizarea unui incediu de pădure care se manifestă în apropierea localităţii Dadia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În condiţii extreme, generate de vântul puternic si temperaturile ridicate, colegii noştri acţionează cu 10 autospeciale de stingere pentru limitarea extinderii flăcărilor către comunităţi, mai indică sursa citată.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, contingentul de militari a fost împărţit în două echipe, procedură care permite abordarea flăcărilor pe mai multe flancuri şi acoperirea unei suprafeţe întinse de teren.

Reprezentanţii IGSU reamintesc faptul că prognozele emise pentru această zonă indică riscul crescut de producere a incendiilor.

Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU
Foto: IGSU
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.