Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a anunţat, miercuri, că în jurul prânzului, la solicitarea autorităţilor elene, pompierii români intervin de-a lungul unei secţiuni a autostrăzii către Alexandroupolis, la un incendiu care afectează vegetaţia uscată şi lăstărişul din zona respectivă. În acţiunile derulate intervin 52 de pompieri, cu 10 autospeciale de stingere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Misiunile desfăşurate de pompierii români constau în limitarea propagării incendiului spre zonele locuite, precum şi menţinerea unei linii de protecţie între frontul incendiului şi zona neafectată.
 
Propagarea incendiului este favorizată de temperaturile care s-au menţinut ridicate în ultimele zile, precum şi de intensificările vântului, mai arată sursa citată. 
 
Pompierii români acţionează în sprijinul autorităţilor elene, sub coordonarea ofiţerului de legătură, delegat în asistarea şi buna desfăşurare a întregii misiuni derulate de salvatorii români.
 
Foto: IGSU
Foto: IGSU
 
Foto: IGSU
Foto: IGSU
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.