Poliţiştii au constatat, în perioada 27 mai - 2 iunie, 56 de infracţiuni economice, de comiterea cărora sunt suspectate 61 de persoane, dintre care 34 au fost reţinute, iar 10 arestate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dintre cele 56 de infracţiuni, 13 sunt prevăzute de Codul Vamal, 10 de legea privind mărcile si indicaţiile geografice, opt sunt fapte de evaziune fiscală, iar cinci de contrabandă.

Au mai fost constatate patru delapidări, patru abuzuri în serviciu şi trei înşelăciuni, informează Poliţia Română într-un comunicat.

Totodată, poliţiştii au constatat două infracţiuni de fals intelectual, precum şi o faptă de fals în înscrisuri sub semnătură privată, una de fals material în înscrisuri oficiale, una de falsificare sau substituire de alimente sau alte produse, una de neglijenţă în serviciu, precum şi o faptă de zădărnicire a combaterii bolilor, luare de mită şi dare de mită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.