PNL Sector 1 o acuză luni pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, că dă un ”tun de 100 de milioane de euro din banii cetăţenilor”, pentru că ”oferă într-un mod total netransparent 100 de milioane de euro pentru repararea sau înlocuirea lifturilor din sector, fără licitaţie, fără circuitul banilor publici”. Liberalii spun că în Sectorul 1 sunt peste 800 de lifturi care necesită reparaţii capitale sau înlocuire totală iar într-o administraţie performantă, aceste lifturi s-ar fi reparat sau ar fi fost înlocuite cu ajutorul fondurilor europene, iar cei 100 de milioane de euro ar fi fost folosiţi pentru sutele de proiecte pe care primarul Sectorului 1 le are deja votate şi nu le implementează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sezonul pomenilor electorale a început în Sectorul 1! Într-un mod total netransparent, călcând în picioare legea, primarul Armand doreşte să sifoneze cel mai probabil prin firme de casă 100 de milioane de euro, din banii cetăţenilor. În Sectorul 1 sunt peste 800 de lifturi care necesită reparaţii capitale sau înlocuire totală. Într-o administraţie performantă, aceste lifturi s-ar fi reparat sau ar fi fost înlocuite cu ajutorul fondurilor europene, iar cei 100 de milioane de euro ar fi fost folosiţi pentru sutele de proiecte pe care primarul Sectorului 1 le are deja votate şi nu le implementează. Ei bine, primarul Armand doreşte să ofere într-un mod total netransparent 100 de milioane de euro pentru repararea sau înlocuirea acestor lifturi, fără licitaţie, fără să ştim circuitul banilor publici”, afirmă PNL Sector 1 într-un comunicat. 

Liberalii spun că ”în disperarea sa după capital politic, îi expune practic pe administratorii şi preşedinţii de asociaţii de proprietari la probleme penale, deoarece această tentativă de proiect încalcă legea 98/2016 privind achiziţiile publice, cu modificările şi completările ulterioare, legea 273/2006 privind finanţele publice locale şi OUG 18/2009”. 

”Că Armand încalcă legea, nu e nimic nou, dar să transforme asociaţiile în complici la infracţiunile ei, este ceva de neacceptat! Fără licitaţie, aşa cum cere legea, fără SEAP, aşa cum cere legea, dar cu multă iresponsabilitate şi nepăsare faţă de locuitorii Sectorului 1, Armand-hoaţa ar vrea să cumpere ilegal voturi”, arată PNL Sector 1 în comunicat.

Liberalii precizează că, din păcate, ”situaţia este de-a dreptul dramatică, pentru că ”Sectorul 1 ratează aproape toate proiectele pe fonduri europene”.

”În schimb, Armand nu ratează nicio ocazie de a fura, de a păcăli si, mai nou, de a implica şi asociaţiile de proprietari in acţiuni ilegale. PNL Sector 1 îndeamnă asociaţiile de proprietari să fie precaute şi să analizeze cu atenţie propunerile ilegale şi strict electorale ale lui Clotilde Armand. Sa nu se facă complici la infracţiunile ei!”, mai spun cei de la PNL în comunicat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.