Primăria Capitalei a anunţat că a lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru finalizarea lucrărilor la Lotul 2 aferent Ansamblului de locuinţe Henri Coandă, ce presupune realizarea reţelelor publice de alimentare cu apă şi canalizare în această zonă. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 20 decembrie, iar valoarea totală estimată pentru finalizarea lucrărilor este de aproximativ 30 milioane lei fără TVA, finanţarea fiind asigurată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare – POIM, mai arată reprezentanţii PMB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primăria Municipiului Bucureşti a lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru finalizarea lucrărilor la Lotul 2 aferent Ansamblului de locuinţe Henri Coandă, ce presupune realizarea reţelelor publice de alimentare cu apă şi canalizare în această zonă. În prezent, lucrările pentru aceste reţele edilitare sunt executate în proporţie de aproximativ 60%, fiind necesară execuţia pentru restul de 40%”, conform unei postări de joi pe pagina de Facebook a PMB.

Conform sursei citate, procedura presupune achiziţia următoarelor lucrări:

„- Extindere reţea de distribuţie apă potabilă pe o lungime de 6 km, instalarea a 24 de hidranţi, 146 branşamente şi 603 contoare.

- Extindere reţea de canalizare apă uzată menajeră pe o lungime de aproximativ 3,3 km şi instalarea unei staţii de pompare a apei uzate

- Extindere reţea de canalizare ape pluviale pe o lungime de aproximativ 4,3 km, instalare cămine aferente bazinelor de retenţie a apelor pluviale, precum şi instalarea a trei separatoare de hidrocarburi

- Interconectarea tuturor lucrărilor cu lucrările deja realizate pe amplasament şi cu cele de pe Lotul 1 finalizat”..

Sursa citată mai spune că „acestea lucrări sunt aferente unui număr de 19 străzi şi 13 intrări, pe 5 dintre străzi sunt necesare toate categoriile de lucrări, iar pe restul de 14 străzi şi 13 intrări sunt necesare completări la lucrările deja existente, executate anterior”.

De asemenea, termenul limită pentru depunerea ofertelor este data de 20 decembrie 2022.

„Valoarea totală estimată pentru finalizarea lucrărilor este de aproximativ 30 milioane lei fără TVA, iar finanţarea este asigurată prin Programul Operaţional Infrastructura Mare – POIM”, conchide sursa menţionată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.