Imobilul din strada Baltagului, nr. 17 va fi consolidat şi restaurat cu finanţare din PNRR Componenta 5 – Valul Renovării. Proiectul, depus de Municipiul Bucureşti prin Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS), vizează consolidarea seismică şi renovarea energetică moderată a clădirii rezidenţiale multifamiliale, anunţă PMB joi într-un comunicat oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit PMB, Valoarea finanţării aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei este de 3.756.157,94 lei cu TVA, iar proiectul demarat în luna februarie 2023 va fi implementat până luna mai 2026. Clădirea situată în str. Baltagului, nr. 17, sector 5, Bucureşti, este o construcţie multietajată cu regim de înălţime P+2E+M, cu funcţiunea de locuinţe colective. Clădirea, încadrată în clasa de risc seismic RS1, a fost construită în anul 1958 şi are o suprafaţă desfăşurată de 916 mp. Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei finanţat din fonduri europene prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României şi din fonduri naţionale, mai arată PMB.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.