Pe lângă preţ, poziţionare şi confort, turiştii români aleg hotelul şi în funcţie de măsurile anti-Covid-19, a anunţat vineri platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro, care precizează că a introdus online un filtru unic de selecţie în motorul de căutare a vacanţelor ce include măsurile de prevenţie împotriva Covid-19 implementate de unităţile de cazare partenere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Platforma de rezervări hoteliere Travelminit.ro a introdus online un filtru unic de selecţie în motorul de căutare a vacanţelor ce include măsurile de prevenţie împotriva Covid-19 implementate de unităţile de cazare partenere. Peste 1.000 de hotelieri, care s-au redeschis recent, au publicat toate aceste informaţii şi iau toate măsurile preventive pentru siguranţa clienţilor. Pe lângă preţ, localitate, gradul de confort şi facilităţi, din ce în ce mai multe căutări de hoteluri făcute pe Travelminit.ro în ultimile două săptămâni au inclus şi criterii legate de prevenţia împotriva Covid-19”, arată compania într-un comunicat.

Filtrul include o serie cuprinzătoare de măsuri, precum dispenser de soluţii dezinfectante, covoraşe dezinfectante etc., măsuri preventive pentru siguranţa personalului, măsuri preventive pentru siguranţa oaspeţilor, procedura de check-in/plată, condiţiile de servire a mesei, procedurile de curăţenie cu dezinfectanţi profesionali, serviciul de wellness.

Măsurile luate pentru prevenţia împotriva COVID-19 sunt decisive în procesul de rezervare a unei camere de hotel, arată compania.

”Tot mai mulţi români pun accent pe rezervarea de vacanţe în zone izolate sau în destinaţii unde se vor simţi în siguranţă. Travelminit.ro a venit în întâmpinarea turiştilor cu un filtru avansat de căutare şi informaţii ample legate de măsurile preventive luate de hotelieri, pentru a oferi toate condiţiile optime de a rezerva o vacanţă în contextul actual”, spun reprezentanţii companiei.

Astfel, clienţii pot accesa platforma de rezervări online, iar pe lângă preţ, destinaţie, facilităţi, tipurile de cazare, acum pot alege filtrul ”Măsuri de prevenţie Covid-19”.

Peste 1.000 de proprietăţi au adăugat deja informaţii legate de modul în care gestionează prevenţia împotriva COVID-19, după redeschidere.

“Pe lângă beneficiul direct pentru turiştii noştri, pentru că au posibilitatea să cunoască exact măsurile luate de hotelieri, acest filtru îi ajută pe hotelieri să comunice eficient toată lista de măsuri luate în această perioadă. Astfel, 48% dintre unităţile listate au redus capacitatea de cazare, 86% au implementat purtarea de măşti şi mănuşi, 76% şi-au instruit personalul privind igienizarea, iar 90% dintre ei au inclus în procedura de curăţenie dezinfectanţi profesionali pentru igienizarea suprafeţelor comune. Majoritatea hotelierilor au făcut investiţii importante în tot ceea ce înseamnă prevenţie, astfel că pe lângă confortul camerelor, facilităţilor precum SPA şi piscină, pentru rezervările în acest an turiştii vor ţine cont şi de măsurile de prevenţie împotriva Covid-19”, a declarat Laszlo Buzogany, CEO şi fondator Travelminit.ro.

Această facilitate vine în completarea condiţiilor flexibile de rezervare, implementate în luna februarie pe platforma Travelminit.ro.

”De atunci, platforma a înregistrat treptat peste 3.000 de proprietăţi care pot fi rezervate fără risc financiar şi care dispun de condiţii de anulare flexibile a rezervărilor. Aceste condiţii de rezervare permit schimbarea datei călătoriei sau chiar anularea rezervării până la o anumită dată fără a se reţine comision de anulare”, precizează reprezentanţii companiei.

Într-un studiu recent realizat de platforma de rezervări hoteliere, s-a observat ca peste 50% dintre români caută proprietăţi cu astfel de condiţii în rezervarea vacanţelor viitoare.

Travelminit.ro precizează că acceptă toate tipurile de tichete şi carduri de vacanţă în rezervarea vacanţelor, iar pe platforma online sunt listate peste 2.500 de proprietăţi care primesc vouchere. Cele mai multe rezervări înregistrate pe platformă au fost realizate cu vouchere de vacanţă, iar persoanele care se gândesc să le folosească în această perioadă vor beneficia de discounturi suplimentare la anumite unităţi de cazare, de până la 30% din preţul cazării.

Travelminit.ro este unul dintre cei mai mari jucători pe piaţa rezervărilor hoteliere din România care acceptă şi plata prin vouchere de vacanţă. Oferta Travelminit.ro conţine 4.500 de proprietăţi din Romania, printre care hoteluri, pensiuni, apartamente, case de oaspeţi, cabane şi campinguri din toate regiunile ţării. Platforma a înregistrat peste 620.000 de înnoptări în 2019 şi o valoare totală a rezervărilor de 13 milioane de euro.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.