Un număr de 823 de zboruri (aterizări şi decolări) operate pe Aeroportul "Henri Coandă" din Bucureşti au înregistrat, în intervalul 21-27 iulie, întârzieri mai mari de 30 de minute, cu o creştere de 55 de zboruri afectate de întârzieri faţă de săptămâna anterioară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), numărul întârzierilor corespunde, în general, cotei de piaţă a companiilor aeriene pe AIHCB, astfel încât cele mai multe zboruri întârziate s-au înregistrat la Wizz Air (245 de zboruri), Tarom (136 de zboruri), Blue Air (138 de zboruri) şi Ryan Air (103).
 
În acelaşi interval de referinţă, un număr de 24 de zboruri au fost anulate de către companiile aeriene (4 de la Wizz Air, 1 de la Ryanair şi 19 anulări de la alte companii aeriene).
 
În intervalul 21-27 iulie, pe AIHCB au fost operate 2.380 de zboruri (2181 regulate şi 79 neregulate).
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.