Peste 30.000 de clujeni continuă marşul pe străzile din oraş, la un moment dat manifestanţii începând să cânte ”Deşteaptă-te române!”. Câţiva protestatari au venit cu flori pe care le-au oferit jandarmilor sau altor participanţi la protest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câteva persoane care s-au alăturat marşului de pe străzile municipiului Cluj-Napoca au venit cu flori pe care le-au oferit jandarmilor sau altor participanţi la protest.

La un moment dat, protestatarii au început să cânte imnul.

La ora transmiterii acestei ştiri, coloana de protestatari, care se întinde pe câţiva kilometri, se îndreaptă spre cartierul Mănăştur.

Protestul a început în jurul orei 19.00, când în Piaţa Unirii din municipiul Cluj-Napoca se adunaseră peste o mie de oameni.

După aproximativ jumătate de oră, numărul protestatarilor depăşea deja 5.000, manifestanţilor alăturându-li-se şi studenţi din campusurile universitare din oraş.

Ulterior, manifestanţii au plecat în marş pe străzile oraşului, scandând ”PSD, ciuma roşie”, ”Jos ordonanţa”, ”Altă întrebare”, ”Nu cedăm!”, ”Dragnea nu fi trist, la Jilava ai gratis dentist”, lor alăturându-li-se pe parcurs numeroase grupuri de oameni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.