Peste 200 de oameni au protestat în Piaţa Victoriei, vineri, în a optsprezecea zi de manifestaţii antiguvernamentale. Alte aproximativ o sută de persoane care cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis şi susţin Guvernul au protestat în faţa Palatului Cotroceni, pentru a treisprezecea zi consecutiv. La Cluj-Napoca, aproximativ o sută de persoane s-au strâns în Piaţa Unirii, apoi au plecat în marş prin zona centrală, scandând lozinci împotriva Guvernului Grindeanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cea de-a optsprezecea zi de proteste au venit în faţa Palatului Victoriei peste 200 de oameni, care au scandat, ca şi în zilele trecute, "Hoţii”, "Demisia”, "DNA să vină să vă ia", "PSD, ciuma roşie", "Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu" şi "Uniţi, salvăm toată România".

Oamenii au venit la protest cu pancarte cu mesaje antiguvernamentale, au fluturat steaguri tricolore, au fluierat şi au suflat în vuvuzele. În jurul orei 21.00, protestatarii şi-au aprins lanternele telefoanelor mobile şi au cântat imnul naţional.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Oamenii au început să plece de la ora 21.30, a optsprezecea zi de proteste din Piaţa Victoriei fiind încheiată în jurul orei 22.30. Circulaţia s-a desfăşurat normal în Piaţa Victoriei, pe toată durata protestului.

Numărul record de manifestanţi în Piaţa Victoriei a fost atins în 5 februarie, când peste 280.000 de oameni au protestat chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale.

Vineri seară, aproximativ o sută de persoane care susţin Guvernul au protestat în faţa Palatului Cotroceni, pentru a treisprezecea zi consecutiv.

Manifestanţii au afişat pancarte cu mesaje de susţinere a Guvernului şi a premierului Sorin Grindeanu, dar şi contra preşedintelui Klaus Iohannis.

Protestatarii au huiduit şi au scandat ”Demisia”, ”DNA fără cucuvea” şi “Luptăm, luptăm, Guvernul apărăm”. Unii dintre manifestanţi s-au prins într-o horă pe melodia "Doamne, ocroteşte-i pe români".

A treisprezecea zi de proteste de la Palatul Cotroceni s-a încheiat în jurul orei 20.00.

Recordul de participanţi la manifestaţia de la Palatul Cotroceni a fost în prima zi de proteste, din 5 februarie, când au ieşit în stradă peste 2.000 de oameni.

Câteva zeci de persoane au ieşit în stradă şi în alte oraşe din ţară.

Aproximativ o sută de persoane au protestat la Cluj-Napoca. Oamenii s-au adunat, ca în fiecare seară din ultimele săptămâni, în Piaţa Unirii din oraş, începând cu ora 19.00, după care au plecat în marş prin zona centrală, ei scandând lozinci împotriva Guvernului Grindeanu, manifestanţia încheindu-se fără incidente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.