Peste 2.000 de persoane au asistat, marţi, la sosirea familiei regale în Galaţi, cu ocazia Zilei Regalităţii. Anul acesta, gara din Galaţi a fost destinaţia călătoriei Trenului Regal, membrii Casei Regale fiind întâmpinaţi de autorităţi locale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Delegaţia Casei Regale este formată din Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, Alteţa Sa Regală Principele Radu şi Alteţa Sa Regală Principesa Sofia.

Cei trei au vizitat Primăria municipiului Galaţi şi au semnat în Cartea de Onoare, lăsând un mesaj prin care îşi manifestă aprecierea faţă de  ospitalitatea de care au avut parte.

"Galaţiul este astăzi destinaţia trenului regal, chiar de Ziua Regalităţii. Momentul pe care-l trăim acum ne întăreşte convingerea că suntem o comunitate care nu-şi uită istoria, ci una care preţuieşte trecutul şi priveşte cu încredere spre viitor. Vizita de astăzi demonstrează că oraşul nostru este cu adevărat primitor, cu oameni ospitalieri, dar şi un centru economic important, aşa cum trebuie să fie cel mai mare port la Dunăre din România. Iar totul se datorează încrederii gălăţenilor într-un proiect solid de dezvoltare a oraşului", a declarat Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

Vizita familiei regale la Galaţi continuă şi pe parcursul zilei de miercuri, la sediul organizaţiei locale Crucea Roşie, la Combinatul Siderurgic Liberty Galaţi şi, la final, la Centrul de zi pentru copii "Sf. Spiridon".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.