Numărul susţinătorilor guvernului Grindeanu care protestează în faţa Palatului Cotroceni împotriva preşedintelui Iohannis a ajuns la 2.000. Ei cer demisia preşedintelui Iohannis şi a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kövesi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Circulaţia este închisă pe bulevardele Gh. Marinescu şi Eroii Sanitari. Manifestanţii sunt nemulţumiţi de comportamentul preşedintelui Iohannis de la începutul protestelor antiguvernamentale. De asemenea, este contestată şi Laura Codruţa Kövesi, procurorul-şef al DNA. Unul dintre manifestanţi a venit cu un pui de cucuvea, referire la o adresă de mail pe care ar fi folosit-o Kövesi.

Protestatarii scandează "PSD, PSD", "Ghinion, am ieşit si noi", ”Susţinem guvernul Grindeanu", "Jos labele de pe guvernul meu". Câteva lasere sunt agitate pe porţile Palatului Cotroceni şi se strigă "Respectaţi votul românilor".

Manifestanţii au venit cu pancarte pe care scrie " Iohannis, dă-ne ţara înapoi! ", "UNEŞTE ce e dezbinat", "DNA fără cucuvea",  "Voi sunteţi 100.000. Noi, milioane"

Protestatarii, majoritatea în vârstă, s-au adunat în grupuri şi dezbat pe marginea manifestaţiilor de la Piaţa Victoriei. "Aţi văzut ce dotaţi sunt?", discută un grup de bărbaţi referitor la recuzita protestatarilor din piaţa Guvernului. "Cineva ii plăteşte, să ştiţi", a replicat un altul.

Şi duminică, aproximativ 2.500 de persoane au protestat la Palatul Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, pe care l-au numit "trădător de ţară”.

"DNA să vină să te ia", "Jos Iohannis", "PNL şi USR aceeaşi mizerie”, "Vrem guvern democrat", "Ghinion, am ieşit şi noi", "Grindeanu, nu te lăsa, noi suntem de partea ta", "Ne-am săturat, te vrem suspendat" şi "Jos Kovesi" au scandat protestatarii de la Palatul Cotroceni. Manifestaţia s-a încheiat după aproximativ şapte ore, timp în care circulaţia rutieră a fost blocată în faţa Palatul Cotroceni, pe ambele sensuri ale bulevardelor Gheorghe Marinescu şi Eroii Sanitari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.