Peste 1.500 de oameni protestează în Piaţa Unirii, din municipiul Iaşi, cerând abrogarea ordonanţei prin care sunt modificate codurile penale, manifestanţii scandând împotriva guvernului, a PSD şi a lui Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii au început să se adune în Piaţa Unirii din Iaşi la ora 18.00, iar dacă iniţial în piaţă se aflau doar câteva zeci de persoane, numărul protestatarilor a crescut o oră mai târziu la aproximativ 1.500.

Cei prezenţi scandează "Dragnea fă o aroganţă, scapă-ne de ordonanţă”, "Hoţii Hoţii”, "PSD, ciuma roşie”, "Tăriceanu şi ai lui, trădătorii neamului” şi cer Guvernului să abroge ordonanţa prin care sunt modificate codurile penale.

La începutul protestului, cei prezenţi în piaţă au intonat imnul naţional. Ulterior, a fost citită lista senatorilor de Iaşi ai PSD şi ALDE, iar manifestanţii au huiduit.

O cafenea din centrul Iaşiului distribuie participanţilor ceai cald.

Cel mai probabil, manifestanţii vor porni în marş pe străzile Iaşiului, apoi vor reveni în Piaţa Unirii, cum s-a întâmplat şi în serile precedente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.