Peste 1.400 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19, în cadrul Maratonului vaccinării care are loc în acest sfârşit de săptămână, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, dintre care peste 300 pe timpul nopţii. Centrul de vaccinare este deschis non-stop, până luni dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Timiş, până sâmbătă dimineaţă, în cadrul Maratonului vaccinării care se desfăşoară la Timişoara începând de vineri, de la ora 16.00, s-au imunizat împotriva COVID-19, un număr de 1.452 persoane, dintre care 305 pe timpul nopţii.
 
Oamenii s-au aşezat la coadă, pentru a primi vaccinul cu câteva ore înainte de deschiderea centrului de vaccinare de la Centrul Regional de Afaceri.
 
Maratonul Vaccinării de la Timişoara a început vineri, 23 aprilie, la ora 16.00 şi se încheie luni, 26 aprilie, la ora 08.00 dimineaţa.
 
Proiectul iniţiat de Asociaţia pentru AŢI Aurel Mogosanu a adunat laolaltă peste 400 de medici, asistente medicale de la toate spitalele din Timişoara, dar şi studenţi la Medicină. Aceştia s-au organizat în grupe de câteva zeci, care se schimbă la câteva ore pentru a face faţă afluxului mare de pacienţi la care se aşteaptă organizatorii. 
 
Cei care se vor imuniza la acest centru vor primi doze de vaccin de la Pfizer, iar rapelul va avea loc printr-un maraton identic la 21 de zile de la prima doză. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.