Poliţiştii rutieri din Capitală au suspendat, marţi, peste 30 de permise de conducere şi au dat amenzi în valoare totală de peste 47.000 de lei, într-o acţiune în care s-a urmărit în special depistarea şoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Brigăzii Rutiere, au fost aplicate 135 de amenzi în valoare totală de peste 47.000 de lei şi au fost reţinute 33 de permise de conducere.

Acţiunea a avut drept scop reducere riscului rutier în rândul participanţilor la trafic şi s-a urmărit în special găsirea şoferilor care nu acordă prioritate de trecere pietonilor.

Neacordarea priorităţii se sancţionează cu amendă cuprinsă între 4-5 puncte amendă şi reţinerea permisului în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.