Garda Naţională de Mediu anunţă, joi, că se vor organiza în perioada următoare patrule împreună cu Poliţia şi Jandarmeria, la periferia Capitalei şi în judeţul Ilfov, pentru combaterea arderilor de deşeuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Echipe de comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu din cadrul comisariatelor Bucureşti şi Ilfov, împreună cu efective ale Jandarmeriei şi Poliţiei, au patrulat, în noaptea de 22 spre 23 septembrie, până dimineaţa, în timpul unui control care a vizat combaterea incendierilor de deşeuri de la periferia Bucurestiului şi din judetul Ilfov, în special zona Sinteşti - Ilfov”, anunţă, joi după-amiază, Garda Naţională deMediu.  

Sursa citată a precizat că, din fericire, noaptea a fost relativ liniştită, cu doar câteva focare minore care au fost stinse, în scurt timp, la intervenţia echipelor GNM. 

”Acţiunile de patrulare cu echipe mixte formate din reprezentanţii Gărzii de Mediu, Poliţiei şi Jandarmeriei vor continua, în perioada următoare, pentru a combate incendierile de deşeuri care creează disconfort olfactiv şi alterează calitatea aerului”, a mai transmis Garda de Mediu. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.