Patru cazuri de coronavirus au fost diagnosticate vineri la Constanţa, bilanţul la nivel naâional ajungând astfel la 68 de cazuri. Printre cei infectaţi se află şi senatorul PNL Vergil Chiţac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este vorba de 3 bărbaţi şi o femeie, toţi contacti cu prima persoană din judeţul Constanţa infectată cu coronavirus, un bărbat de 52 de ani, care este asistent medical în cadrul Spitalului Judeţean.

Toţi cei patru sunt în autoizolare acasă şi vor fi transportaţi la Secţia de boli infecţioase din Spitalul judeţean. 
Cei diagnosticaţi sunt: bărbat - 57 de ani, bărbat  - 51 de ani, asistent personal, bărbat - 34 de ani, fiul bărbatului de 57 de ani, femeie, 56 de ani, soţie a bărbatului de 57 de ani.

Numărul cazurilor diagnosticate la nivel naţional ajunge astfel la 68 de persoane, iar al celor dianosticate în cusul zilei de vineri, la 9 persoane.

Bărbatul de 52 de ani, diagnosticat miercuri cu coronavirus a fost plecat în Piatra Neamţ la începutul lunii martie, fiind însoţit de fiica sa, care locuieşte în judeţul Ilfov. El este asistent medical în cadrul Spitalului Judeţean Constanţa şi a spus că nu ştie de unde ar fi putut contracta coronavirusul pentru că nu a fost plecat din ţară şi nu ar fi intrat în contact cu persoane care să provină din zonele de carantină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.