Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române (BOR), PF Daniel, a transmis, meircuri, un mesaj de condoleanţe şi susţinere Arhiepiscopului Atenei şi al întregii Elade, PF Ieronim al II-lea, în urma accidentului feroviar din Grecia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am aflat cu multă întristare de tragicul accident feroviar petrecut în noaptea de 28 februarie spre 1 martie 2023 în apropiere de oraşul Larissa, în centrul Greciei. În aceste momente extrem de grele pentru familiile celor decedaţi, dar şi pentru Preafericirea Voastră, adresăm acestora sincere condoleanţe şi Vă încredinţăm de întreaga noastră compasiune”, a transmis PF Daniel.

Acesta a afirmat compasiunea pentru răniţi.

”De asemenea, suntem sufleteşte alături de cei răniţi, aflaţi în spital, şi ne rugăm Milostivului Dumnezeu pentru grabnica lor vindecare. Mântuitorul Iisus Hristos, Cel înviat din morţi, să odihnească cu drepţii sufletele celor care şi-au pierdut viaţa în acest cumplit accident, iar familiilor îndoliate să le dăruiască alinare şi întărire sufletească”, a mai transmis Patriarhul BOR.

Cel puţin 36 de persoane au murit şi 86 au fost rănite, 66 fiind în spital, după ce un tren cu 350 de pasageri şi un marfar s-au ciocnit în Grecia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.