Comitetul Interminiserial pentru Securitate “Vizita Papa Francisc” a anunţat, vineri seară, că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, aeronava care îl va transporta pe Sanctitatea Sa Papa Francisc va ateriza, sâmbătă, la Târgu Mureş, nu în judeţul Bacău, cum era anunţat iniţial. Suveranul Pontif va ajunge la evenimentele programate la orele anunţate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Interminiserial pentru ”Securitate Vizita Papa Francisc” a analizat condiţiile meteo şi a decis ca, sâmbătă, aeronava care îl va transporta pe Sanctitatea Sa să aterizeze la Targu Mureş, nu în judeţul Bacău, cum era anunţat iniţial.

”Schimbarea traseului nu afectează programul iniţial al Papei Francisc care va ajunge la Sumuleu Ciuc si la Iasi la orele anuntate”, a transmis Comitetul Interminiserial pentru Securitate “Vizita Papa Francisc”.

Sâmbătă, Papa Francisc va oficia Sfânta Liturghie la Sanctuarul marian din Şumuleu-Ciuc, Miercurea Ciuc şi apoi va merge la Iaşi unde va vizita Catedrala „Sfânta Maria Regină” şi va avea o întâlnire cu tinerii şi cu familiile, la Palatul Culturii din Iaşi.

Duminică, Papa Francisc la merge la Blaj, iar în jurul orei 17.30 va pleca de la Sibiu către Roma.


Suveranul Pontif se află într-o vizită de trei zile în România, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România.

Vizita a fost pusă sub motto-ul „Să mergem împreună!” şi are în primul rând un caracter pastoral, dar va însuma şi importante valenţe ecumenice.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.