Premierul Ludovic Orban şi-a arătat, joi, la începutul şedinţei de Guvern, aprecierea faţă de ministrul Educaţiei, Monica Anisie, pentru modul în care au fost organizate examenele naţionale. ”Toţi detractorii au primit un răspuns foarte consistent din partea echipei de conducere a Ministerului”, a afirmat premierul, menţionând că acordă ”notă mare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aveţi aprecierea mea pentru modul în care sunt organizate examenele. Toţi detractorii şi toţi care au făcut campanii ca să împiedice organizarea acestor examene, să afecteze, de fapt, viitorul copiilor, au primit un răspuns foarte consistent din partea echipei de conducere a Ministerului, a inspectoratelor. La cum s-au desfăşurat până acum examenele, aveţi nu notă de trecere, aveţi notă mare”, i-a spus, joi, la începutul şedinţei de Guvern, premierul Ludovic Orban ministrului Eudcaţiei.

Ultima probă a examenului de bacalaureat a avut loc joi, anterior derulându-se Evaluarea Naţională.

Elevii care nu au putut participa la examene din cauza medicale, vor putea susţine probele în etapa specială.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.