O persoană şi-a pierdut viaţa şi şapte au fost rănite, între care două grav, în campingul din localitatea Bulz din Bihor, în urma unei furtuni puternice, cu grindină. Mai multe echipaje de pompieri, poliţişti şi medici sunt la faţa locului şi efectuează căutări pentru a găsi toate persoanele rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, Camelia Roşca, a declarat, pentru News.ro, că în urma furtunii înregistrate în campingul din localitatea Bulz o persoană a decedat şi şapte sunt rănite, între care două grav.

”Până în acest moment sunt opt victime. Echipele sunt în continuare la faţa locului şi efectuează căutări pentru a descoperi toate persoanele care au nevoie de îngrijiri medicale. Deocamdată, nu se cunoaşte numărul persoanelor care se aflau în camping în momentul în care s-a declanşat furtuna”, a declatat Camelia Roşca.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit acesteia, cele şapte persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean din Oradea.

La faţa locului sunt echipe ale ISU Bihor, echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor, poliţişti şi jandarmi, iar echipejele care ar fi trebuit să vină de la Cluj au fost întoarse din drum.

În continuare situaţia este în dinamică şi pot apărea modificări. O furtună puternică cu grindină s-a produs, duminică seara, într-un camping din judeţul Bihor, mai mulţi copaci fiind doborâţi de vânt.

Unul dintre copaci a căzut pe un autoturism. O personă din interiorul acestuia a murit şi două au fost încarcerate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.