O pădure-parc care se va întinde pe o suprafaţă de peste 46 de hectare va fi amenajată pe dealul Capela din Râmnicu Vâlcea, unde se vor construi cinci kilometri de alei şi piste din materiale ecologice, vor fi montate zeci de bănci, dar şi un sistem de iluminat ş o toaletă publică. Proiectul a primit avizul Ministerului Mediului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Proiectul de amenajare a unei păduri-parc pe Dealul Capela include realizarea a aproximativ 5 kilometri de alei sau piste de biciclete din materiale ecologice, cu lăţimea de maxim 2 metri, montarea a 44 de bănci, realizarea unui sistem de iluminat, dar şi amplasarea a patru puncte de informare şi a unei toalete ecologice. Amplasamentul are o suprafaţă de 46,552 hectare şi se află în administrarea municipiului Râmnicu Vâlcea.
 
Marţi, autorităţile locale au primit avizul favorabil al Comisiei tehnice de avizare pentru silvicultură din cadrul Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor pentru Studiul de fundamentare privind amenajarea pădurii-parc. 
 
”Ca urmare a avizării Studiului de fundamentare privind pădurea-parc pe Dealul Capela, în perioada următoare vor demara procedurile necesare în vederea realizării amenajărilor aprobate”, transmite, marţi, Primăria oraşului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.