O femeie de 33 de ani din Focşani a născut pe stradă, în noaptea de duminică spre luni, fetiţa sa, care cântăreşte 2.700 de grame, fiind perfect sănătoasă. Există informaţii neconfirmate încă de mămică, potrivit cărora ar fi încercat să ia un taxi pentru a o duce la spital, însă şoferul ar fi refuzat-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Focşani, femeia de 33 de ani este la a treia naştere. Atât ea cât şi fetiţa ei, care s-a născut în plină stradă, înainte de sosirea ambulanţei, sunt stabile, însă vor mai rămâne câteva zile internate în unitatea medicală.

Femeia a născut, în noaptea de duminică spre luni, pe o stradă din municipiul Focşani. Din primele informaţii, ea ar fi coborât din casă însoţită de două rude, în aşteptarea ambulanţei pe care o solicitase. Însă, ea a născut foarte repede, înainte ca salvarea să ajungă. Focşăneanca a născut pe spaţiu verde, în apropierea unei staţii de taxiuri.

De altfel, există zvonuri conform cărora femeia ar fi rugat un şofer de taxi să o ducă la spital, însă ar fi fost refuzată.

Când medicii de la SAJ Vrancea au ajuns la adresa menţionată în apelul la 112, femeia adusese pe lume o fetiţă. Medicii au tăiat cordonul ombilical si au preluat cele două paciente, transportându-le la Spitalul Judeţean Focşani.

Potrivit medicilor din această unitate medicală, atât mama cât şi fetiţa care cântăreşte 2.700 de grame sunt bine, însă vor mai rămâne o vreme intermate în spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.