Poliţiştii de frontieră de la punctul de trecere a frontierei Urziceni au identificat, pe sensul de intrare în ţară, o fată în vârstă de 16 ani care a fost semnalată ca fiind dispărută în aceeaşi zi, alertă introdusă de autorităţile germane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În data de 8.09.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, o minoră, cetăţean român. Aceasta călătorea în calitate de pasager într-un microbuz care se deplasa pe ruta Germania-România”, arată comunicatul de presă al Poliţiei de Frontieră.

În urma verificărilor suplimentare ale poliţişitlor de frontieră a fost constatat faptul că adolescenta, de 16 ani, este semnalată ca minor dispărut, alerta fiind introdusă de către autorităţile germane, in aceeaşi zi, 8 septembrie.

Poliţiştii de frontieră sătmăreni au luat legătura cu autorităţile germane care au menţionat faptul că alerta a fost introdusă în urma solicitării venite din partea mamei, care anunţase dispariţia fiicei sale de la domiciliul acesteia din Germania.

Având în vedere cele constatate, până la sosirea mamei, minora a fost încredinţată reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Satu Mare, mai indică sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.