Noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Plus, Rabla Clasic şi Piste pentru biciclete au fost publicate pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă, marţi, că a publicat noi liste cu dosare aprobate pe site-ul www.afm.ro în urma şedinţei comitetului de Avizare din 30 aprilie.

În cadrul “Programului Rabla Plus” au fost publicate noi liste care conţin 269 de dosare aprobate pentru 1.775 ecotichete, în valoare de 45.286.000 lei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pentru “Programul Rabla Clasic” au fost publicate noi liste care conţin 188 de dosare aprobate pentru 427 de autovehicule şi 159 de motociclete, în valoare de 7.502.500 lei.

De asemenea, în cadrul “Programului de realizare a pistelor pentru biciclete” a fost publicată o nouă listă conţinând un dosar acceptat, în valoare de 1.791.902 lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.